Trainingsavonden voor meisjes als voorbereiding op schoolvoetbal

 

Update:
De eerste training is geweest, klik hier voor verslag

Traditiegetrouw staat de maand april in het teken van het schoolvoetbal. Drie woensdagmiddagen wordt er op de velden van sportpark Schildman gestreden om elk puntje en de eer.

Als voorbereiding op deze toernooien heeft de IFC Girls Academy alle meisjes van de Ambachtse basisscholen uitgenodigd om twee vrijdagavonden te komen trainen. Dit idee viel bij de scholen en bij de meiden in goede aarde. Zij konden zich via een aanmeldformulier opgeven en voor beide avonden hebben zich ruim honderd meiden aangemeld. Trainer Wil Brinkhuis heeft inmiddels al een groep van vele trainers en oudere speelsters “geronseld”. Deze groep gaat er aanstaande vrijdag en volgende week vrijdag voor zorgen dat de ruim honderd meisjes van de groepen 3 tot en met 8 een leuke training hebben. Er wordt op drie verschillende velden getraind: het hoofdveld voor de kinderen van de groepen 3 en 4. Op veld KG 5 krijgen de meiden van de groepen vijf en zes training, terwijl KG 6 het domein wordt van de meiden van de groepen 7 en 8.

Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om de verrichtingen van hun kleine talent te bewonderen. Bij de koffiekraam kan ook een lekkere bak koffie of thee gekocht worden. De training is zowel op vrijdag 24 maart als 31 maart van 18.15 tot 19.15 uur.

Oudere meiden en dames van de IFC Girls Academy die het leuk vinden om te assisteren bij deze trainingen kunnen even contact opnemen met Wil Brinkhuis.

 

Foto’s van de eerste training (24 maart).
Klik op één van onderstaande foto’s om het complete album zien.