Twee nieuwe reclamedoeksponsors, even voorstellen:

Op de korte kant achter het doel is door de broers Gerard en Jaap Stolk en met steun van Alubouw de Mooy en onze hoofdsponsor Steigerbouw Van der Panne een strakke en prachtige stellage geplaatst om de reclamedoeken op de hangen.

Graag stellen we de laatste nieuwe reclamedoeksponsors voor:

 

Ex-Machinery Ridderkerk

Ex-Machinery uit Ridderkerk is een echt familiebedrijf, gerund door Gido en Liesbeth van Tienhoven.

Hun zoons zijn ook werkzaam binnen het bedrijf. Gido is al jarenlang actief voetballend lid van IFC, is nog als trainer actief geweest en zijn zoons hebben er gevoetbald in hun jeugd.

Ex-Machinery is gespecialiseerd in ATEX en explosieveiligheid. Gewone apparatuur zoals air conditioners of Wi-Fi access points worden technisch aangepast zodat ze veilig zijn voor plaatsen met stof- of gasexplosie risico. Denk aan de Olie & Gas industrie, Farmacie, Chemische en Levensmiddelenindustrie. Vanuit Ridderkerk verstuurt Ex-Machinery ATEX apparatuur naar binnen- en buitenland.

Voor meer informatie: www.ex-machinery.com

 

 

Lagendijk QHSE Hendrik Ido Ambacht

Deze sponsor komt uit een echte IFC-voetbalfamilie en is 42 jaar lang actief voetballend lid geweest van zo’n beetje alle jeugd-, zaterdag- en zondag elftallen. Daarnaast was hij ook jeugdbestuurslid en zo’n 10 jaar lang penningmeester van de club. We hebben het over Eric Lagendijk.  Sinds enige tijd is Eric eigenaar/oprichter van Lagendijk QHSE.

 

Lagendijk QHSE is een jong bedrijf op het gebied van advies- en ondersteuning voor kwaliteits- en veiligheidsmanagementsystemen. De maritieme sector is hun specialiteit en dan met name de dienstverlening aan de binnentankvaart. Als kwaliteitsadviseur heeft Eric al ruim 10 jaar ervaring met het succesvol helpen van veel maritieme bedrijven in zowel, Nederland, België als Duitsland. Door een weg te vinden in de steeds complexer wordende wet- en regelgeving en met het ontwikkelen en continu verbeteren van managementsystemen zijn onze klanten in staat om zo veilig en efficiënt mogelijk te werken.

Tevens is Lagendijk QHSE lid geworden van de businessclub IFC.

Voor meer informatie: www.lagendijkqhse.com

Wij vinden het geweldig als IFC-leden met een eigen bedrijf besluiten om daar reclame te maken voor hun business en tegelijkertijd hiermee de club te steunen. Hartelijk dank!

IFC wenst deze nieuwe sponsors veel succes toe!