Uitleg kleurcodes trainingen


IFC is trots met de uitgebreide mogelijkheden om teams te laten trainen. Als we alle velden tot onze beschikking hebben kunnen we trainen op het hoofdveld, kunstgras 5. kunstgras 6 en C-veld (zie plattegrond).

Als er doordeweeks een wedstrijd gespeeld moet worden doen we dat in principe op het B-veld; echter als dat veld door wat voor omstandigheid dan ook niet beschikbaar is, moeten we de wedstrijd op het hoofdveld spelen. Uitgangspunt blijft dat inhaalwedstrijden voor de competitie of de beker voorrang hebben op het trainen.

Het kan ook gebeuren dat het C-veld door wat voor omstandigheid dan ook, niet beschikbaar is. Ook dan geldt dat we een andere trainingsindeling moeten maken.

En natuurlijk kan het voorkomen dat er en een inhaalwedstrijd is die niet op het B-veld gespeeld kan worden en er ook niet getraind kan worden op het C-veld.

Nieuw in seizoen 2019-2020 is dat kunstgrasveld 5 vernieuwd gaat worden. Door de aanbestedingsregels die we als overheid moeten volgen zal dat lopende het seizoen gaan gebeuren.

We hebben de verschillende scenario’s een kleur gegeven. Op de eerste pagina van de website vind je de actuele kleurcode met in de gekleurde balk een snelkoppeling naar de actuele trainingstijden van dat moment. Je vindt de trainingscodes ook in het menu Trainingen.

We proberen natuurlijk om de status van de trainingsvelden zo actueel mogelijk te maken als kan; echter soms worden de velden op het laatste moment afgekeurd. Kijk altijd even op de website om teleurstelling te voorkomen!