Uitwedstrijd in beker bij Sliedrecht

Afgelopen zaterdag won IFC zijn eerste bekerpoulewedstrijd met 6-1 van Sleeuwijk. In de tweede bekerpoulewedstrijd op zaterdag 9 september treedt IFC in een uitwedstrijd aan bij Sliedrecht. Deze tegenstander won ook zijn eerste bekerwedstrijd en wel met 0-3 bij GRC´14.

De Tegenstander Sliedrecht:
De vv Sliedrecht is in 1912 opgericht.
In dit prille nieuwe seizoen komt het eerste elftal van Sliedrecht, voor het 7e achtereenvolgend seizoen uit in de eerste. In het afgelopen seizoen werden ze 9e in de eerste klasse D van Zuid 1 met 29 punten uit 24 wedstrijden en een doelsaldo van 23 voor en 39 tegen. Dit seizoen komt het elftal uit in de 1e klasse D van West 2 met onder andere als tegenstanders Nieuw Lekkerland, Papendrecht en XerxesDZB. De vereniging heeft liefst 13 mannen seniorenteams die in de competitie uitkomen.

Dit seizoen:
Negen spelers van vorig seizoen stopten of kozen een andere club, maar er konden liefst 14 nieuwe spelers begroet worden.
In d voorbereiding werd in het Zilveren Crab toernooi gewonnen van Pelikaan (11-2), gelijkgespeeld tegen Spirit (1-1) en verloren van Oranje Wit (0-1).
Afgelopen zaterdag 2 september werd in de bekerwedstrijd met 0-3 gewonnen bij 2e klasser GRC´14 door twee doelpunten van Marciano Simonis en een doelpunt van Benjamin Meijdam.
Zes van die nieuwe spelers stonden afgelopen zaterdag aan de aftrap: keeper Grizell (ex. TEC), Meijdam (ex. Heukelum), Verschoor (ex. Arkel), El Hassani (ex. LRC Leerdam), Plaisier en Milambo (beide ex ASWH o23).
Afgelopen dinsdag 5 september is bekend geworden, dat trainer Marco Verbeek opgestapt is en getekend heeft bij het in de 3e divisie uitkomende Baronie.

Waar te zien:
IFC zal vol aan de bak moeten gaan om een goed resultaat te behalen. De wedstrijd start op zaterdag 9 september om 14.30 uur op Sportpark De Lockhorst aan de Sportlaan 7 te 3364 AT Sliedrecht.
Als voorwedstrijd spelen de 2e elftallen van Sliedrecht en Alblasserdam vanaf 11.45 uur tegen elkaar.

Cees van Heeren