Update reclamedoeken v.v. IFC

De lange kant met reclamedoeken is onlangs afgerond en de twee laatste doeken hiervan stel ik graag voor.

SPR Schilderwerken en Adebo Schilders is een echt Ambachts schildersbedrijf waarin twee schilders samenwerken: Pieter Roodnat (welbekend bij IFC) en Arno den Boef.

Beiden geweldige vakmannen die al jarenlang heel wat projecten in Hendrik Ido Ambacht en omgeving keurig in de verf hebben gezet tot tevredenheid van hun klanten. Overigens zijn beiden gevormd bij onze voormalige hoofdsponsor Drinkwaard Schilders!

Heeft uw huis een schilderbeurt nodig, binnen of buiten, neem dan contact op met deze schilders. Zij supporten IFC en zien u graag als klant!


Wijnhandel Bas Baan uit Zwijndrecht is al enige tijd lid van onze businessclub en heeft zijn sponsorschap uitgebreid met een fraai (vinden vele heren) reclamedoek.Het is een mooie eyecatcher op de hoek van het hoofdveld naast het scorebord.

Wijnhandel Bas Baan is een gerenommeerde wijnspeciaalzaak gesitueerd in het historisch centrum van Zwijndrecht. Ze beschikken over een grote collectie champagne en een breed assortiment kwaliteitswijnen, van klassiek Frans tot aan moderne nieuwe wereldwijnen. Ook is er een groot assortiment aan gedestilleerd, van oude cognac tot bijzondere whisky en vernieuwende gin’s.

U kunt uw aankoop in de winkel doen en deskundig wijn/spijs advies krijgen, maar u kunt ook online bestellen. De wijn wordt gratis vanaf € 35 bij u thuisbezorgd waarbij u de mogelijkheid heeft om achteraf te betalen. Op dit moment is er ook een ruime keuze uit relatiegeschenken.

 

Het tweede doek aan de nieuwe, korte kant achter het doel is Inside Office, gevestigd net over de Brug in Alblasserdam. Het veelzijdige bedrijf, gespecialiseerd in kantoorartikelen (ook online), projectinrichting, presentatiesystemen en printoplossingen. Ook Inside Office is lid van de business club. Directeur Dick den Hoed, heeft zijn voetbalroots in Hendrik Ido Ambacht, speelde bij IFC en steunt de sport van harte. Business clubleden weten Inside Office ook goed te vinden, getuige hun kantoorinrichting en andere zaken die door dit bedrijf prima zijn verzorgd en naar tevredenheid worden gebruikt.

 

IFC bedankt bovenstaande bedrijven voor hun support!

Els Bijl

 

Wilt u ook zo’n mooi reclamedoek op het IFC-hoofdveld, waar 7 dagen per week activiteit is, dan kunt u altijd contact opnemen via sponsors@ifc-ambacht.nl