UPDATE 16 oktober: Spaaractie Plus Koehoorn:

De Plus spaaraktie gaat prima.  (16 oktober)

Van het te verdelen bedrag van 10.000 euro onder de Ambachtse clubs hebben wij nog steeds ruim een kwart in handen.
IFC staat nog steeds koploper met een paar tientjes verschil ten opzichte van de nummer 2. Het blijft spannend!
Dus wie dit weekend en komende week boodschappen gaat doen: denk aan de zegeltjes voor IFC en, niet vergeten de zegels van buren, vrienden en kennissen 😉

Hartelijk dank alvast voor het sparen! Van de opbrengst gaan we het pleintje bij de kantine opleuken met wat speeltoestellen voor de kleine IFC ‘ers.

Els Bijl, sponsoracquisitie

 


Update AH en plus Spaaractie (8 oktober)

Eindstand AH voetbalpassie en tussenstand Plus spaaractie We hebben met elkaar een prachtig bedrag bij elkaar gespaard: € 1223,— Geweldig, iedereen heel erg bedankt voor het sparen via de app! Volgend seizoen wordt deze actie herhaald.

Bij de Plus spaaractie die tot en met 13 november loopt staat IFC nog steeds aan kop.

Bij de 10.000 euro die er te verdelen is, gaat het in feite over 6 clubs: IFC, ASWH, korfbalvereniging DVS, Jeugdpopkoor Zinge, Vollido en de Basketbalvereniging.

Zij strijden om de euro’s. Het zal een spannende strijd blijven, dus goed blijven doorsparen, ook via familie, vrienden en bekenden.

Met de opbrengst van beide acties willen wat leuke speeltoestellen kopen voor onze kleine IFC-ers. Deze apparaten krijgen een plaatsje op het plein bij de club.


Update AH Spaaractie (6 oktober)

AH voetbalpassie, goed nieuws!

De actie is bijna ten einde. Een hele verassing vanochtend op de AH app: de voorlopige eindstand is bijna 1200 euro! Dit weekend wordt pas de definitieve eindstand bekend gemaakt. Spannend!

De overgebleven punten worden deze week verdeeld op de volgende manier. Heb je in de app bewust voor IFC gekozen dan gaan de overgebleven punten naar jouw club. Heb je wel gespaard maar niet voor een club gekozen, dan worden deze punten verdeeld over de clubs in Nederland.

In het najaar wordt deze actie nog een keer herhaald. Heb je de app van AH nog niet gedownload op je telefoon, doe dit dan alvast dan kun je in het najaar aan de actie meedoen en de punten toewijzen aan IFC. De AH app is niet alleen handig voor het sparen van punten voor allerlei acties (nu digitaal bestek sparen). Ook kun je er o.a. boodschappenlijsten mee maken en recepten op vinden.

We houden jullie op de hoogte en tot nu toe bedankt voor het sparen!

Plus Koehoorn
Onze koppositie in euro’s zijn we op dit moment kwijt. Het verschil is € 200,– met de huidige nummer 1.
Om onze eerste positie in deze spaarwedstrijd te heroveren zullen we onze boodschapjes op het Louwersplein wat moeten opvoeren en niet vergeten de zegeltjes te sparen en die in de app of via het internet verzilveren. Denk ook weer aan de zegeltjes van de buren, kennissen en familieleden. Geef nog even gas, IFC’ers! Bedankt alvast.

Met de opbrengst van beide spaaracties hopen we wat leuke speelattracties op het IFC plein voor onze jongste bezoekers te kunnen aanschaffen.