Voetbalplaatjesactie 2022 met Jumbo Van Daalhuizen!

Om de twee, drie jaar gaan de leden en vrijwilligers op de foto in de voormalige jeugdkantine om als voetbalplaatje in een prachtig voetbalplaatjesalbum terecht te komen. Dit album is een hele leuke herinnering/aandenken aan een bepaalde periode bij IFC. Eerder gemaakte albums zijn echt mooie naslagwerken.
Het laatste voetbalplaatjesalbum werd gemaakt in het begin van de Corona-periode waarbij we op de foto moesten in een fotohokje. Nu wordt het gelukkig weer een live-sessie met een professionele voetbalfotograaf.
De plaatjes kunnen worden gespaard door het doen van boodschappen bij Jumbo Van Daalhuizen in winkelcentrum De Schoof. Iedereen van IFC ontvangt een album waarin de plaatjes kunnen worden geplakt.

Binnenkort is het dus zover, dus zet de data alvast in de agenda.
De fotosessies zijn op 2 zaterdagochtenden(middagen): 17 en 24 september a.s.
Binnenkort ontvangen jij of je ouders via e-mail van je leider/trainer een uitnodiging.
Deze uitnodiging is voor 1 van de 2 dagen. Geprobeerd wordt om het maken van de foto te combineren met jouw wedstrijdtijden en we werken met een strak schema.
Je komt met heel je team naar de sessie in het wedstrijdshirt. Bederf de lol niet voor je teamgenoten door niet te komen, want dan heb je een incompleet team in het voetbalplaatjesalbum en dat is echt jammer. Trainers/leiders dragen hun trainersoutfit. Barpersoneel/terreinchefs in hun beschikbaar gestelde kleding en overige vrijwilligers dragen wat sportiefs. Het gaat alleen om de “bovenkant”.

Het niet komen opdagen op de juiste ochtend van de fotosessie betekent voor fotograaf en betrokken vrijwilligers van IFC heel wat extra werk. Dit geldt zeker voor degenen die op 24 september a.s. zijn ingepland. Inhalen is dan echt niet meer mogelijk.

Privacy: degenen die om privacy redenen niet op de foto willen, worden verzocht dit via een daarvoor bestemd formulier aan te geven. Sommige foto’s gebruiken we in overleg ook als promotiemateriaal in de kantine, de supermarkt en voor extra foto’s in het album.

Tot binnenkort!

Het voetbalplaatjesteam van IFC.