VoetbalTV nu ook bij IFC

VoetbalTV Update – September 2019

Hopelijk heb je een heerlijke zomerstop gehad en ben je weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! We hebben de afgelopen periode niet stil gezeten. Hieronder informeren we je graag over de nieuwste updates, zodat je helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.
Als VoetbalTV gaan we het tweede seizoen in. Inmiddels zijn er 165 voetbalclubs aangesloten bij VoetbalTV. Een speciaal welkom voor de volgende clubs, waar we afgelopen zomer VoetbalTV hebben geïnstalleerd: RWB Waalwijk, AVW 66, The White Boys, De Zouaven, SEH Heerde, GVVV, Unicum, Kozakken Boys, Jodan Boys, IJsselmonde, RKDES, RFC, DOVO, SV Diemen, ASV De Dijk, IFC, Soccer Boys (2 velden), Olympia Haarlem, RCS, VV Katwijk, SV Top, Sporting ’70, RKSV Sarto (2 velden), VVIJ, RKVV Dem, FC ‘s Gravenzande, UVS Leiden, ASC Waterwijk (2 velden) en Wilhelmus.

Verder zijn we erg blij dat naast veldvoetbal, VoetbalTV nu ook te gebruiken is voor zaalvoetbal! We hebben inmiddels ASV LEBO en FC Eindhoven Futsal al mogen verwelkomen. Wie volgt!?

Check de laatste aflevering van de Referee Academy met daarin een aantal nieuwe regels vanuit de KNVB vanaf dit seizoen.

1. Updates VoetbalTV

Afgelopen zomer hebben we keihard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten binnen het analyse-platform en onze mobiele app. Zie hieronder de nieuwste features en veel plezier ervan!

Analyse-platform
• Vanaf nu kun je numerieke toetsen gebruiken bij het aanmaken van tags. Het betreffende nummer is rechtsonder per tag zichtbaar.
• Zoeken en filteren op wedstrijden en fragmenten is vanaf nu mogelijk.
• Video’s kun je voortaan per 10 seconden of per 5 minuten doorspoelen. Het is ook mogelijk om de video 2x of 4x versneld af te spelen om sneller door de wedstrijd heen te spoelen.
• Je kan de start van de eerste en tweede helft markeren om vanuit daar bij het terugkijken en analyseren makkelijker speelsituaties terug te vinden in de tijd.
• Clubs met het VoetbalTV Premium pakket kunnen wedstrijden en trainingen handmatig inplannen en opnemen binnen het analyse-platform. Is jouw club aangesloten bij VoetbalTV Premium en wil je gebruik maken van het handmatig inplannen? Neem dan contact op met info@voetbaltv.nl om toegang te krijgen tot deze nieuwe functionaliteit. Let op: de handmatige opnames worden maximaal 1 maand bewaard.
• Clubs met VoetbalTV Premium kunnen bij het analyseren van wedstrijden nu ook onze teken-tool gebruiken om spelsituaties beter zichtbaar te maken in de video.
• Binnenkort kan je als trainer/coach getagte fragmenten in het analyse-platform met jouw spelers delen in de mobiele VoetbalTV App. Roep al je spelers alvast op om de app te downloaden in de appstore!

VoetbalTV App
• Op de detailpagina van de clubs en teams die je volgt vind je naast de reeds gespeelde wedstrijden nu ook het programma van de wedstrijden in de VoetbalTV App voor de eerstkomende week.

2. Het moment

Voor VoetbalTV zijn wij voor de videoserie “Het Moment” op zoek naar voetballers en hun trouwste fans die om wat voor een reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijd van hun zoon, kleinzoon, vriend, vriendin of wie dan ook. Dus woont je tante al jaren in het buitenland? Ligt oma in het ziekenhuis? Of is je broertje gewoon te lui om van de bank af te komen? Dankzij “Het Moment” kunnen ze er toch bij zijn! Ken je iemand? Neem dan contact op met VoetbalTV via info@voetbaltv.nl en wie weet komen wij dan wel langs om een mooie special te maken.

3. VoetbalTV in het nieuws

Afgelopen periode sprak de Gelderlander met Jacko Stuivenberg van GVVV. Hij is hoofd jeugdopleiding van de club uit Veenendaal, waar sinds een maand wordt gewerkt met VoetbalTV. GVVV maakt gebruik van VoetbalTV op het tweede veld. Jacko Stuivenberg is initiator van het project bij GVVV. Een paar clubmensen kwamen op een bijeenkomst in aanraking met video-opname via VoetbalTV. Na het horen van positieve ervaringen werd de club direct enthousiast over het systeem voor de vereniging. Lees hier het interview.

4. Contact met VoetbalTV

Op onze website www.voetbaltv.nl vind je naast informatie over het gebruik van de VoetbalTV App en VoetbalTV Analyse, ook een overzicht met veelgestelde vragen. Ook binnen de FAQ’s van de VoetbalTV App en VoetbalTV Analyse zijn antwoorden op veelgestelde vragen te vinden. Wordt jouw vraag niet beantwoord op de website van VoetbalTV? Dan kun je ons bereiken via info@voetbaltv.nl.

Ben je benieuwd naar het team achter VoetbalTV? Klik snel hier en maak kennis met ons!

CONTACTINFO
VoetbalTV
Rietlandpark 343
1019 EM Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Uitschrijven

Copyright © 2019 | VoetbalTV | All rights reserved.