Vriendenloterij bij IFC

Regelmatig  houden we bij IFC een belactie in samenwerking met de Vriendenloterij. Deze actie wordt door de Vriendenloterij bij veel verenigingen uitgezet. Enerzijds natuurlijk om meer loten te krijgen, maar ook om de kas van de verenigingen te spekken. Want van elke inleg gaat namelijk 50% naar de vereniging!

Bij IFC staat de belactie gepland op, 16 mei a.s. Wij hopen natuurlijk op een goed resultaat wat volledig ten gunste komt van onze steeds groeiende jeugdafdeling.

Waarom doen we dat?

Voor elk lot dat je bij de Vriendenloterij afsluit, kun je aangeven dat  IFC een van de goede doelen is.

Dat is natuurlijk mooi, maar waarom zou ik dat doen?

Als je een lot neemt bij de Vriendenloterij en IFC als een van de goede doelen selecteert, dan ontvangt de vereniging de helft van de inleg van het lot. Net zo lang als je deelneemt aan de Vriendenloterij. Een lot kost €13,50 per maand en er zijn 14 trekkingen. Dat betekent dus dat er elke keer € €6,75 per trekking en lot wordt overgemaakt naar IFC

Wat doet IFC dan met deze opbrengst?

De jeugdafdeling van IFC is een steeds groeiende tak binnen de club. Dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen binnen, van voetbalschoolspelertjes tot en met de JO13 (oude benaming D-pupil). Dat is mooi, maar vereist ook meer vrijwilligers en meer materiaal. Om onze jeugd de beste opleiding te kunnen geven, willen wij altijd met voldoende en goede materialen kunnen werken. Daarom is de bijdrage van deelnemers aan de Vriendenloterij een zeer welkome aanvulling op het jeugdbudget.

Duidelijk. Maar, wat is dan mijn eigen voordeel van een lot bij de Vriendenloterij?

Een lot bij de Vriendenloterij biedt kans op leuke prijzen, zoals auto’s, fietsen, dinercheques, reischeques, Apple-pakketten, IPhones 7, Ritualpakketten, maar ook geldprijzen tot wel €100.000!

Kortom, je steunt je favoriete voetbalvereniging IFC,  met name de jeugd en kunt er nog leuke prijzen aan overhouden ook.

De Belactie.

Op dinsdag 16 mei start de belactie bij IFC en kun je gebeld worden tussen 18.30 en 21.30 uur. Natuurlijk hopen wij op een groot aantal nieuwe loten. Speel je al mee, maar heb je IFC nog niet geselecteerd als een van de goede doelen? Dan kunnen wij dat natuurlijk voor je omzetten. Er verandert dan verder niets, maar de helft van de inleg gaat vanaf dat moment naar IFC.

De jeugd van IFC hoopt natuurlijk dat iedereen zolang mogelijk mee blijft spelen in de Vriendenloterij en daarmee mooie prijzen zal winnen.

Het Vriendenloterij belteam van IFC