Vrijwilligers BBQ op 23 september

De voetbalvereniging IFC bestaat uit een mooi gezelschap mensen. Jong en oud ontmoeten elkaar op de vereniging. Dames en heren, jongens en meisjes kunnen er lekker ballen. Daar omheen zijn er meer dan 100 vrijwilligers actief die de verenging draaiend houden. Van het terrein in optimale conditie houden tot het tappen van biertjes. Van het zorgen voor trainingsmateriaal tot de planning van de wedstrijden. En zo zijn er nog heel veel werkzaamheden die wekelijks gedaan worden. Zonder bal is het moeilijk voetballen. Maar zonder jullie bijdrage kan er sowieso niet gevoetbald worden.

Het is superfijn dat jullie een deel van je tijd besteden aan deze prachtige voetbalvereniging. Namens het bestuur van IBC, de businessclub van IFC, willen wij jullie bedanken voor je onmisbare inzet in de afgelopen periode.
Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een gezellige BBQ bij IFC op vrijdag 23 september.

We hopen dat het weer meezit, zodat we de BBQ op het dakterras kunnen houden. Bij minder weer zullen we gebruik maken van de kantine. Je kunt je aanmelden via aanmelden@ibc-ambacht.nl onder vermelding van je voor- en achternaam.

Let op: Omdat IFC vele vrijwilligers heeft en wij de mensen niet op elkaar willen proppen is deze BBQ alleen bedoeld voor de vrijwilligers. Dus niet voor je (eventuele) partner, tenzij hij/zij ook als vrijwilliger actief is bij IFC.

Met vriendelijke groet,

Bestuur IBC