VVGZ gastheer voor IFC

Sinds dat IFC zijn competitiewedstrijd op zaterdag speelt treft het ploegen uit de buurgemeente Zwijndrecht. Aanstaande zaterdag is één van deze ploegen, VVGZ de gastheer van IFC.
Dit is de eerste uitwedstrijd dit seizoen voor IFC tegen een ploeg Zwijndrecht en tevens de strijd tussen de nummers vier en drie van de competitie.

* VVGZ dit seizoen:
De hoofdtrainer Dimitri Hooftman, die ook volgend seizoen de hoofdtrainer zal zijn is vanuit hun 2e elftal doorgeschoven en ook oud spelers van de vereniging. Net als alle andere ploegen is VVGZ het officiële seizoen gestart met bekerwedstrijden. Daarin werd de poulefase tegen Pelikaan, SVW en Wilhelmina´26 winnend afgesloten. In de 2e bekerronde werd met 2-0 verloren bij GSC/ODS.
In de competitie staat de ploeg op de vierde plaats in de stand met 27 punten uit 17 wedstrijden en met een licht negatief doelsaldo van 29 doelpunten voor en 30 tegen.
In de thuiswedstrijden werden 16 punten behaald door overwinningen op Alexandria´66, cvv Zwervers, De Zwervers, Pelikaan en Spirit evenals een gelijkspel tegen Streefkerk. Thuis werd eerder verloren van De Alblas en afgelopen dinsdagavond met 0-4 van Oranje Wit. Teamtopscorer is Remco Wuister met 12 goals.

* De heenwedstrijd:
Op 4 november jl. won IFC de thuiswedstrijd met 1-0 door een treffer van, een oud speler van VVGZ, Tom van Oorschot in de 86ste minuut.

* Waar te zien:
Het thuisteam van VVGZ, zal ongetwijfeld na het verlies van afgelopen dinsdag een nieuw negatief resultaat willen voorkomen en voor het eerste punt(en) gewin willen gaan tegen een ploeg uit de top drie. IFC, dat op de derde plaats staat zal natuurlijk andere gedachten hebben en via een goed resultaat de derde plaats vast in handen te willen blijven houden. De wedstrijd tussen de beide ploegen uit de buurgemeenten op Sportpark Noord te Zwijndrecht begint zaterdag 23 maart om 15.00 uur.

Cees van Heeren