Waarom zou jij scheidsrechter bij IFC willen worden?

Omdat het gewoon erg leuk is om, in samenwerking met trainers en spelers, wedstrijden in goede banen te mogen leiden. En om juist bij “jouw” club IFC ervoor te zorgen dat jouw kind, zijn/haar teamgenoten en de volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aan kunnen gaan?

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Met de juiste houding en uitstraling en met enthousiasme voor het spel, kun jij uitgroeien tot een ambassadeur voor IFC en de voetbalsport.

Maar vind je het zo leuk dan kan dit de start van je scheidsrechter carrière zijn. Edgar Bijl, de zoon van onze voorzitter, Cees Bijl, heeft het zelfs tot Keukenkampioen divisie scheidsrechter bij de KNVB geschopt en is menigmaal 4e man in de Eredivisie geweest.

Gewoon door bij IFC eens te starten met een wedstrijdje.

Onze club draait veel om vrijwilligers. Helaas hebben we op dit moment een tekort aan scheidsrechters. Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan onze geweldig club, laat het ons dan weten.

Uiteraard zorgt IFC voor begeleiding en helpt je bij de eerste wedstrijden.

Wij helpen je daarna verder op weg en bieden je de verenigingsscheidsrechter cursus van de KNVB aan. Tijdens de opleiding ‘Verenigingsscheidsrechter veldvoetbal’ krijg je een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden. De kosten van deze opleiding worden door IFC betaald.

Reacties graag naar arbitrage@ifc-ambacht.nl

Wist je dat?

Zit je te twijfelen tussen een zaterdagbaantje of fluiten? Dan is het goed te weten dat je bij IFC per gefloten wedstrijd een kleine vergoeding krijgt. Wie weet de eerste stap naar een betaalde hobby.

Nog vragen?

Bel met Gerbert Schreurs op 06 20 21 13 61 en hij beantwoordt graag al je vragen.