Wedstrijdverslag MO17-1 tegen JO17-3

Nadat het fluitsignaal had geklonken werd al snel duidelijk dat JO17-3 er absoluut op gebrand was om deze pot te gaan winnen, maar MO17-1 was niet van plan om dit zomaar weg te geven. De meiden van MO17-1 hebben ca. 20 minuten gevochten als leeuwinnen, maar met wat hulp van de harde wind vloog de eerste bal er van grote afstand hoog in voor JO17-3. Kort hierna werd er een snelle reeks aan doelpunten gemaakt door JO17-3. MO17-1 was de organisatie even kwijt. Gelukkig kwam niet veel later het rust signaal.

Tijdens de rust werden bij beide teams de gebruikelijke taktische besprekingen gehouden door de trainers. Voor MO17-1 geldt dat er een flinke achterstand weggewerkt moest worden in de tweede helft. Gelukkig zouden ze in de tweede helft wind mee hebben.

Nadat het fluitsignaal had geklonken voor de tweede helft leek het er inderdaad wat makkelijker uit te zien voor MO17-1. Daardoor kregen ze zowaar scoringskansen en is het zelfs een paar keer gelukt om te scoren. Of dit nou kwam door de wind mee of omdat JO17-3 wat minder hun best deed zullen we nooit weten, maar elk doelpunt is er eentje. Het zou ook kunnen dat de vier extra ingebrachte wissels van MO17-1 hier aan mee hebben geholpen.

Al met al was het een leuke en gezellige pot waar JO17-3 de duidelijke winnaar was en nog net een maatje te groot voor MO17-1, maar de meiden van MO17-1 willen waarschijnlijk nog wel een keer revanche nemen.

Geschreven door Inez Visser speler van MO17-1