Week van de scheidsrechter

Na afloop van bijna iedere wedstrijd wordt er wel een mening gegeven over de scheidsrechter. Thuisfluiter! Blinde vink!
Maar gelukkig worden deze vrijwilligers vaak ook positief benaderd, en zo zien wij dat allemaal graag. Het zijn immers vrijwilligers, en personen die hun uiterste best doen om de wedstrijd van een team in goede banen te leiden. En we weten allemaal dat we absoluut niet zonder een scheidsrechter kunnen. Want zoals eerder gezegd “Zonder scheidsrechter geen wedstrijd”!

Om het vak van scheidsrechter extra te promoten, maar voornamelijk om deze mannen en vrouwen extra te bedanken, wordt ieder jaar door de KNVB de week van de scheidsrechter georganiseerd. Tot en met  zondag 9 oktober 2016 kunt u uw waardering uitspreken aan de  man of vrouw van dienst. Want zo hoort dat!

Zelf altijd al eens een wedstrijd willen fluiten? Wij hebben binnen IFC een ontzettend leuke en goede groep jonge en oudere scheidsrechters. Allemaal regelmatig op onze velden actief om de teams hun wedstrijden te kunnen laten spelen. Maar deze groep kan nog wel wat versterking gebruiken, daarom zijn wij op zoek naar een aanvulling op ons scheidsrechterskorps!!

Informatie is geheel vrijblijvend op te vragen bij scheidsrechter coördinator Ferry Greve (scheidsrechters@IFC-ambacht.nl)

Scheidsrechters, BEDANKT !!

Zie voor meer artikelen en nieuws http://www.knvb.nl/themas/sportiviteit-en-respect/week-van-de-scheidsrechter