ZATERDAG 1 HERSTELT ZICH

Op deze regenachtige en gure middag moesten onze jongens tegen DVO 60 uit Roosendaal.
Na de oorwassing van vorige week hadden onze jongens iets om recht te zetten.
Vanaf de 1e minuut liet IFC zien dat ze deze wedstrijd niet als verliezers wilde beëindigen.
Na 7 minuten kwam Robin Benningshof net kracht en richting te kort om de keeper te verschalken.
In de 13e minuut won Robin een kop duel ( zoals hij er vele zou winnen deze middag) en zette Rens voor de keeper die niet faalde en de 1 – 0 aantekende.
Na 25 minuten kreeg Robin een kans die hij helaas over schoot.
Na 36 minuten werd Perry op rechts alleen op de keeper afgestuurd en faalde niet 2 – 0.
Dit was tevens de ruststand
In de tweede helft begon zoals de hele 1e was geweest een druk zettend Za die DVO het gevoel gaf dat er voor hun niets te halen viel deze middag.
Na wat halve kansjes maakte Rik vallend en koppend keurig de 3 – 0 .
In de 79e minuut kwam de tweede van Perry deze middag wat de 4 – 0 betekende.
Een regelmatige en goede overwinning die wat hoger had mogen uitvallen maar de nul is in ieder geval gehouden.
Volgende week als de regering het ons toelaat de thuiswedstrijd tegen ZBC 97 aftrap 15.00 op sportpark Schildman.