Sponsor JO17-1, Broertjes Saté winnen foodtruckaward 24Kitchen

broertjes-sate-foto-foodtruck

De Dordtse Broertjes Saté hebben zojuist de eerste prijs van de 24Kitchen foodtruckaward in de wacht gesleept. ,,We zitten nu met een hele grote grijns op ons gezicht in de auto, met een award op de achterbank.”

Het was nog even spannend voor Rikkert de Bruyn (31) en Erol Woudenberg (35). ,,We hebben gewonnen met slechts 27 stemmen verschil, echt op het nippertje”, vertelt Rikkert vlak na de uitslag.

Met een open inschrijving en meer dan negentig deelnemers uit het hele land leek hun kans op voorhand niet zo groot. Maar na de eerste stemmingsronde stond Broertjes Saté op plek één. Op de voet gevolgd door De BaristaBus uit Hendrik-Ido-Ambacht.

De afgelopen maanden hebben de jonge ondernemers alles en iedereen gemobiliseerd om op hun foodtruck te stemmen. De voorrondes kwamen ze goed door, en uiteindelijk de laatste stemronde dus ook. ,,Deze prijs voelt echt als een bekroning op ons werk. Het is superleuk voor ons, maar ook voor Dordrecht.”

De komende maanden richten de mannen zich voornamelijk op cateringklussen. Dordtenaren die benieuwd zijn naar de award-winning saté kunnen onder andere op de Kerstmarkt terecht voor een goedgevuld broodje.