Aanmeldingsformulier

Voor de meisjesteams, jongensteams en gemengde teams kun je je aanmelden door invulling van het formulier. Het heeft in deze categorieën echter de voorkeur om je eerst aan te melden voor een proeftraining.

Een technisch coördinator zal dan contact opnemen om je eerst mee te laten trainen.

Je hoeft je maar 1x aan te melden. De ledenadministratie doet haar best om snel een bevestiging te sturen. Het kan echter soms wat langer duren als er veel aanmeldingen tegelijkertijd binnenkomen.

Wij danken je voor je geduld.

———–

Aanmeldingsformulier vv IFC

  • Lid worden van onze vereniging vv IFC is een gezellige voetbalclub. Wij bieden onze leden de mogelijkheid om op een passend niveau te voetballen. Daarbij onderscheiden we prestatievoetbal in een selectieteam en voetbal waarbij gestreefd wordt om all spelers evenveel tijd te gunnen. Voor beide categorieeën geldt dat de teams het veld in gaan om de wedstrijd te winnen. De teams trainen 2x per week en spelen op zaterdag een wedstrijd. Wil je lid worden, dan onderscheiden we drie fases. De eerste fase wordt gestart door het invullen van het webformulier, waarin een aspirant lid, of een ouder/verzorger van een aspirant lid gegevens invult. Het formulier wordt in behandeling genomen door de ledenadministratie. In de tweede fase neemt een technisch cooördinator het initiatief om je uit te nodigen voor een korte trainingsstage. Als je al afspraken gemaakt hebt met een trainer/leider van een team kan de trainingsstage overgeslagen worden. In de laatste fase word je uitgenodigd om het lidmaatschap te bespreken. Bij jonge aspirant leden worden de ouders/verzorgers uiteraard ook uitgenodigd. Hierbij hoort een rondleiding op de club, een korte uitleg wat onze normen en waarden zijn en wordt besproken in welke vorm het nieuwe lid of de ouders/verzorgers van het nieuwe lid de club kan ondersteunen in de vorm van vrijwilligerswerk.
  • Er is ruimte voor drie e-mailadressen voor b.v. lid, moeder en vader. Voor het eerste e-mailadres geldt: Voor pupillen geldt dat we het e-mailadres van een ouder/verzorger willen hebben. Voor junioren en oudere spelers kan het e-mailadres van het lid ingevoerd worden, omdat de KNVB via dit adres communiceert over overtredingen, speluitsluitingen en boetes.
  • Er is voorzien om een vast telefoonnummer te geven en net als bij de e-mailadressen maximaal drie mobiele nummers.
  • De volgende vraag is zeker niet verplicht. Het is privacy gevoelige informatie. Maar als er omstandigheden zijn, die de trainer/leider moet weten, dan kun je dat hier melden. Denk hierbij met name aan omstandigheden die b.v. tot een levensbedreigende situatie kunnen leiden (denk aan suikerziekte, pinda-allergie en epilepsie.
  • Als je bovenaan deze pagina kijkt zul je zien dat er sprake is van een privé verbinding (https:) het is dus veilig om bankgegevens te verstrekken. Die hebben we nodig om het lidmaatschapsgeld te kunnen innen. Als de contributie via Stichting Leergeld betaald gaat worden, vul dan i.p.v het banknummer in: VIA STICHTING LEERGELD
 

Verification