Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier vv IFC

  • Wij verwelkomen je graag bij onze mooie voetbalclub.

    Met het invullen van het formulier ga je akkoord om lid te worden van de voetbalclub IFC. De velden met een rood sterretje zijn verplicht. Zonder die gegevens kunnen we je niet aanmelden bij de KNVB als lid. Lees de uitleg per item dat ingevoerd moet worden!
    Controleer of de URL via https is geladen! (https://.......) Met TAB spring je naar het volgende item.
  • Er is ruimte voor drie e-mailadressen voor b.v. lid, moeder en vader. Voor het eerste e-mailadres geldt: Voor pupillen geldt dat we het e-mailadres van een ouder/verzorger willen hebben. Voor junioren en oudere spelers kan het e-mailadres van het lid ingevoerd worden, omdat de KNVB via dit adres communiceert over overtredingen, speluitsluitingen en boetes.
  • Er is voorzien om een vast telefoonnummer te geven en net als bij de e-mailadressen maximaal drie mobiele nummers.
  • De volgende vraag is zeker niet verplicht. Het is privacy gevoelige informatie. Maar als er omstandigheden zijn, die de trainer/leider moet weten, dan kun je dat hier melden. Denk hierbij met name aan omstandigheden die b.v. tot een levensbedreigende situatie kunnen leiden (denk aan suikerziekte, pinda-allergie en epilepsie.
  • Als je bovenaan deze pagina kijkt zul je zien dat er sprake is van een privé verbinding (https:) het is dus veilig om bankgegevens te verstrekken. Die hebben we nodig om het lidmaatschapsgeld te kunnen innen. Als de contributie via Stichting Leergeld betaald gaat worden, vul dan i.p.v het banknummer in: VIA STICHTING LEERGELD
 

Verification