Aktie Wees voorbereid in Coronatijd

Beste IFC leden

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Ook wij als club zijn ons alweer aan het voorbereiden voor het nieuwe sportseizoen. Ook jullie zullen inmiddels uitkijken naar een nieuw sportseizoen.

Om jullie te helpen bij de voorbereiding hierop hebben wij besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, geheel vrijblijvend de kans hebben om handige, gepersonaliseerde clubartikelen aan te schaffen welke uitermate geschikt zijn in deze coronatijd.

Voorbereid-in-coronatijd actie

Met een aantal handige, gepersonaliseerde clubartikelen bieden we jou de mogelijkheid om nog beter op corona voorbereid te zijn in het nieuwe seizoen. De geselecteerde clubartikelen, geheel in de stijl van onze club, kunnen allen gepersonaliseerd worden en zijn daarbij zeer handig in deze tijd. En weet je wat: Ook de club profiteert nog eens mee want bij aankoop van ieder artikel gaat er ook nog eens een bedrag direct naar de club! De actie start direct en zal eindigen op zondag 4 oktober.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Ga vanaf NU naar de website www.myclubstore.nl/corona/ifc
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de artikelen zien en informatie vinden over de actie.
  3. Selecteer uit de artikelen, personaliseer, bestel en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde artikelen af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde artikelen worden ca. 2 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

 

Samen zijn we voorbereid in coronatijd!