UPDATE 2: IFC Kerst-ballenbakactie: de laatste lootjes

Doe mee met het alternatieve Rad van Avontuur:
de IFC Kerst-ballenbakactie  . .  de laatste lootjes

Update 2: 12-12-2020

Zaterdag 19 december om 16.00 uur gaat het gebeuren, de loterij met de grootste winkans en meeste prijzen uit de omgeving.
We hebben nu nog 50 lootjes in de verkoop. Wie willen er nog een kansje wagen en maken ons los?????

Het prijzenpakket is niet kinderachtig: whiskypakketten, wijn, parfum, slagerijbonnen en zeker de hoofdprijs, het tweedaagse volledig verzorgde arrangement in Fletcher Hotel-Restaurant de Buunderkamp.
Er zijn 15 rondes met 9 prijzen per ronde, dus 135 mooie prijzen. Met 1 lot van 15 euro doe je iedere ronde en trekking weer mee dus de winkans is groot.
Doel van de opbrengst: duurzame en gezellige kantine-verlichting.

Maak IFC los door een mailtje te sturen naar: debiteuren@ifc-ambacht.nl onder vermelding van naam, adres en het aantal loten dat je wilt kopen.
Dit kan tot uiterlijk woensdag 16 december 2020, 22.00 uur. Daarna sluit de inschrijving.

Let op: Er zijn loten besteld die nog niet zijn betaald. Zonder betaling wordt er geen lotnummer toegekend en kan er niet worden meegespeeld.

Degenen die hebben betaald ontvangen deze week hun lotnummer(s) en de link voor de livestream van de trekking.

Stuur ons snel een mailtje en pak die laatste loten!

Bedankt en groeten van het organisatieteam.


Update 1: 7-12-2020

De actie loopt fantastisch. Er zijn al enorm veel loten verkocht. We hebben besloten om meer prijzen per ronde te doen.
Hierdoor is de kans om een of meer prijzen te winnen echt zeer groot.
We zijn erg blij met de enthousiaste reacties van de leden, Club van 100 leden en de leden van Ido’s Business Club.

Voor degene die nog geen loten hebben gekocht: pak je kans om nog mee te doen nu het nog kan!
We hebben 15 rondes met meer dan 8 of 9 prijzen per ronde!!!! Dat maak je nergens anders mee!!!
Met 1 lot doe je mee met iedere trekkingen en dat zijn er dus minimaal 120.
En dat voor slechts € 15,–

De prijzen: Hoofdprijs een volledig verzorgd 4 sterren Fletcher weekend voor 2 personen, een T&R autowasbon t.w.v. € maar o.a. ook Malibu-pakketten, BaCo-pakketten, wijnpakketten, heerlijke kerststollen, parfum, slagersbonnen, Plus-boodschappenpakketten, enz. enz.
Prijzen worden thuisbezorgd.

Loten bestellen: stuur een mailtje naar: debiteuren@IFC-ambacht.nl met vermelding: naam, adres en het aantal loten. Na betaling van de loten, ontvang je de lotnummers en de YouTube link om de trekking te bekijken.

Gewonnen lotnummers worden ook gepubliceerd op onze social media.


Origineel bericht

Het zal geen verrassing zijn dat corona dit jaar ook het traditionele, altijd topdrukke “Rad van Avontuur” in de war heeft gestuurd.
Toch kunnen we het “decembergevoel” van een lot kopen en mooie prijzen winnen niet missen! Daarom hebben wij, als echte moderne omdenkers, een alternatieve actie bedacht: De digitale IFC Kerst-ballenbakactie.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij hebben zoals jullie van ons gewend zijn weer prachtige gesponsorde prijzen ter beschikking die we gaan verloten. De trekking vindt live plaats in de IFC kantine op 19 december om 16.00 uur. We hebben hiervoor een speciaal You Tube kanaal geopend en vanaf 16.00 uur kun je alles meebeleven.
Een voorproefje van de te winnen prijzen: een geheel verzorgd Fletcher weekend voor 2 personen, entreekaarten voor Blijdorp, wijn, drank, parfum, slagerijbonnen, autowasserijbonnen, hamburgermenu’s, familiepizza’s, boodschappenpakketten, prachtige verzorgingspakketten van de apotheek, enz., enz.

De correcte trekking wordt onder deskundig toezicht gedaan.
Er zijn 15 prijzenrondes met per ronde 7 trekkingen. Een lot voor alle rondes kost slechts € 15,–!
Dus: Met 1 gekocht lot speel je alle rondes mee. Je kunt natuurlijk meer dan 1 lot kopen.
Simpel gezegd, je maakt dus 105 keer kans op een prijs! Deze € 15,– staat garant voor een hoop plezier, zeker als je met een groepje vrienden en bekenden, natuurlijk wel corona-proof, onder het genot van een biertje of wijntje de trekking volgt.

We trekken de winnaars uit een kerst-ballenbak met genummerde ballen (de lotnummers). Het reeds getrokken balletje wordt na trekking weer terug gedaan en speelt daarna weer mee.
De Kerst-ballenbakactie IFC is voor leden, business clubleden en leden van de Club van 100.
Natuurlijk mag je een lot kopen voor familie, buren en kennissen, maar het nummer blijft op jouw naam staan. Dit is in verband met de thuisbezorging van de prijzen bij de winnaars/leden. De nummers waaraan de prijzen worden gekoppeld worden t.z.t. vermeld op de website, facebook en Instagram.

Van de opbrengst van de actie willen we mooie LED (duurzame) sfeerverlichting in de kantine aanschaffen, ter vervanging van de vreselijk ongezellige en verouderde TL balken.

Deelnemen met 1 (€ 15,– per lot) of meer loten is simpel. Door een mailtje te sturen naar:
debiteuren@ifc-ambacht.nl

Graag jouw naam én adres opgeven (voor de thuisbezorging) en het gewenste aantal loten, waarna je per mail een betaalverzoek krijgt

Lotnummers en youtube-link worden per mail verstrekt na ontvangst van de betaling.

Loten kunnen besteld worden tot 17 december 13.00 uur.

We rekenen op jullie support en hopen dat we er een gezellige middag van kunnen maken op 19 december a.s. vanaf 16.00 uur!