IFC maatje te groot voor Spijk

Bron:

 

 

 

Koploper IFC won in Spijk met 0-7 van SVS’65. De trainer van SVS’65, José van der Ven, was duidelijk. “De tegenstander was twee maten te groot voor ons in deze omstandigheden.”

Van der Ven moest door de vele blessures puzzelen met de opstelling. “Het is een moeilijk fase waarin we nu zitten. Ik moest jongens laten spelen die eigenlijk niet fit zijn.”

In de eerste twintig minuten werd SVS’65 overlopen door IFC. In de eerste minuut kwam IFC al op een voorsprong en na twintig minuten stond de thuisclub al met 0-3 achter. Met een 0-4 stand werden de kleedkamers opgezocht. Begin tweede helft scoorden de gasten uit Hendrik-Ido-Ambacht de vijfde. Hierna kreeg SVS’65 nog een aantal kansjes maar in de laatste tien minuten maakte IFC nog twee doelpunten.

Van der Ven heeft aangegeven dat dit zijn laatste seizoen bij SVS’65 is. “Ik moet prioriteiten stellen. Ik ben deze zomer gestart met een eigenbedrijf in tegeladvies. Verder ben ik een studie fysiotherapie begonnen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om volgend seizoen te stoppen bij SVS’65”.


Doelpuntenmakers:

2x Jip Kegge
2x Michael Slingerland
1x Tim Willemstijn
1x Nick de Veij
1x Robin Benningshof

Jip Kegge (archief foto)

Jip Kegge (archief foto)

Eerder gepubliceerde voorbeschouwing klik hier


Topscorers zaterdag 4e klasse E Zuid 1 (na de wedstrijden van 27 november):
11x: Michael Slingerland (IFC) en Rayson Koeiman (SSW).
8x: Kevin Steenbruggen (Herovina).
6x: Danny Bijl (ASH), Robin Benningshof en Jip Kegge (IFC), Robin van de Graaf en Patrick Slijkoort (Noordeloos) en Tesfalem Tekle Tinsue (Unitas).
5x: Arie Pankras (GSC/ODS).
4x: Gerard Breider (Asperen), Wilfred van Maanen (Herovina), Danny Slingerland (IFC), Lafayette Leerdam (Leerdam Sport´55), Sjoerd den Boer en Marnik Koorevaar (Peursum), Sam Muilenburg (SVS´65) en Jeffrey Gooshouwer (ZBC´97).
3x: oa. Ralf van Klij (Lekvogels) en Nick de Veij (IFC).