Voetbalplaatsjesactie: deze week laatste kans foto!

Vanaf 12 oktober t/m 18 oktober a.s. staat het fotohokje nog bij IFC.

Degenen die nog geen foto hebben gemaakt, kunnen dit alsnog doen.

Nogmaals wijzen wij iedereen erop om in wedstrijdkleding zonder wit T-shirt eronder, rechtop zittend, armen langs het lichaam en in de camera te kijken voor een geslaagde foto. Je ziet zelf het resultaat op het scherm. Is de foto niet naar wens dan kun je met dezelfde code de foto opnieuw maken.

Openingstijden hokje: ma t/m vr van 18.30 tot 20.30. Woensdagmiddag voor de voetbalschool. Zaterdag de gehele dag. Zondag 18 oktober (tijden nog bepalen).

Succes!

De werkwijze is als volgt:
We hebben een overzicht gemaakt van alle spelers (m/v) per team, zoals die in Sportlink staan (dus ook degenen die zich nog niet geregistreerd hebben staan in het overzicht).

We hebben ook de vrijwilligers die zich geregistreerd hebben en daarmee toestemming hebben gegeven om een voetbalplaatje te worden, aan de lijst toegevoegd.

We ontvangen van de projectleiding van dit project Good Field Managament, per team een set barcodes, waarmee je een foto kan maken. Elk team wordt geacht samen met de trainer/leider vóór een training (want dan zit je haar nog goed) naar het fotohokje te gaan. Wel gezond verstand gebruiken en 1,5 meter afstand houden! Coronaregels gelden ook gedurende de fotosessie. Als het te druk is moet je op een ander tijdstip terugkomen, het is even niet anders.

Zorg dat de foto er daadwerkelijk uitziet als een voetbalplaatje (zie de foto boven dit artikel en links van het artikel). Het klinkt wellicht flauw, maar er zijn nog steeds spelers (m/v) die niet weten wat een pasfoto is, getuige de foto die sommige spelers (m/v) op hun spelerspas hebben gezet.

Een goed voetbalplaatje ziet er uit zoals links in dit artikel staat (met toestemming van de speler laat ik hem zien). Hou je er aan, want het boek wat je gaat gebruiken om de voetbalplaatjes in te plakken is van een heel hoge kwaliteit en het zou echt zonde zijn als we allemaal verschillende foto’s krijgen.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben we een verwerkersovereenkomst gemaakt die ondertekend is door IFC, Plus en Good Field Management (die het project leidt). Je weet dus zeker dat je foto niet anders gebruikt zal worden dan voor een voetbalplaatje.

Dus:

  1. Gebruik je verstand en hou je aan de regels die ons opgelegd zijn. Corona is er en we moeten voorzichtig zijn.
  2. Maak je foto onder leiding van een begeleider (trainer, elftalleider, ouder) en zorg dat de foto qua compositie lijkt op degene die in dit artikel staat. Hou je aan de aanwijzingen van de begeleider. Ga niet proberen grappig te doen en een gekke foto maken.
  3. Maak de foto met je wedstrijdshirt aan. Dus niet eentje van een club waar je fan van bent.
  4. Maak de foto niet na een training, of na een wedstrijd. Je moet er fris en fruitig op staan. Als je niet met je trainer mee kunt, doe dat dan samen met een ouder/verzorger. Je barcode kan maar 1 x gebruikt worden.
  5. Gebruik de barcode die van jou is, anders sta je onder een andere naam in het voetbalplaatjesboek.
  6. Heb je je niet geregistreerd, en dus niet formeel toestemming gegeven? Je kan toch een foto laten maken en je alsnog registreren. Doe je dat laatste niet dan eindigt je voetbalplaatje niet in het boek. Dat is jammer, maar in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming kunnen we niet anders dan alleen voetbalplaatjes maken als er echt toestemming is van de speler en/of de ouders/verzorgers van de jonge leden.
  7. Wil je dus toch meedoen dan kun je je hier alsnog registreren: https://www.ifc-ambacht.nl/we-hebben-weer-een-voetbalplaatjesactie/ en op het fotohokje staat een QR-code die je kunt scannen en dan kom je op dezelfde pagina uit.
  8. Als je je al geregistreerd hebt, doe dat dan niet nog een keer.
  9. Heb je vragen, stuur een mail aan voetbalplaatjesactie@ifc-ambacht.nl

Registreren kan ook door op start te klikken….

Jacques Grossouw en Els Bijl