We hebben weer een voetbalplaatjesactie

In november, december en januari zullen wij in samenwerking met Plus Koehoorn een sportplaatjesactie voor onze vereniging IFC organiseren. Onze leden zullen in deze actie de sterren zijn waarvan echte sportplaatjes gemaakt worden. Deze plaatjes zullen tijdens de actie verkrijgbaar zijn bij Plus Koehoorn. Alle plaatjes van onze vereniging kunnen straks verzameld worden in een prachtig ontworpen clubalbum. Op het plaatje (zie voorbeeld linksboven) staat de foto, de naam en het teamnummer en/of de functie die het lid heeft. Uiteraard worden er dan speciaal voor deze actie foto’s gemaakt van u of uw kind(eren). De foto’s en de andere gegevens worden gebruikt om de IFC sportplaatjes te realiseren.

Uiteraard is er geen enkele verplichting voor onze (geselecteerde) leden om deel te nemen aan deze actie.

De actie wordt voor ons en Plus Koehoorn voorbereid door een gespecialiseerd bedrijf. Wij zijn met dit bedrijf en Plus Koehoorn een overeenkomst aangegaan waarin is vastgelegd dat alle betrokken partijen zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. Dit betekent o.a. dat u zelf toestemming geeft om uw gegevens of die van uw kind voor deze actie te mogen gebruiken. Zonder uw toestemming kan er geen plaatje gedrukt worden. We willen het u zo eenvoudig mogelijk maken om uw toestemming te verlenen. Dat kan heel makkelijk door even wat gegevens in te vullen.

En het klinkt bijna als vanzelfsprekend, maar geef je maar 1x op per activiteit. Dus als je speler, coach en scheidsrechter bent mag het 3x maar doe het nou niet 7x want het is verschrikkelijk veel werk om de dubbele namen eruit te halen.